fbpx

De vakantie is voorbij.

Sporten buiten de kaders

Voor de meeste is de vakantie al een paar weken voorbij.

Langzaam maar niet altijd van harte komen we weer in het gewone ritme van werk en de school gaande kinderen. De voetbaltraining, de start en/of kennismakingsgesprekken op school en ons eigen werk. Kortom allemaal dingen die er voor zorgen dat we het gevoel hebben dat we het enorm druk hebben. Schiet dat moment voor jezelf er nu ook snel bij in?

Heb jij jezelf voorgenomen om na de vakantie het sporten weer te gaan oppakken?

Maar zit je nu elke avond op de bank omdat je het gevoel hebt geen energie meer te hebben? Sporten kost mij geen energie, maar levert mij juist veel energie op. Door beweging kan ik alles even loslaten, en kan ik daarna weer vol nieuwe energie verder. Een sportschool heb ik hiervoor niet nodig. Jij trouwens ook niet!

Amersfoort is een fantastische omgeving om lekker actief bezig te zijn.

Tussen het centrum en Amersfoort-Noord ligt Park Schothorst. Het grote grasveld bij het park is voor mij het mooiste sportterrein van de regio. Ten zuidwesten van Amersfoort liggen de Soesterduinen. Dit natuurgebied biedt ook tal van natuurlijke randvoorwaarden voor een uitdagende training. Kortom, buiten trainen biedt zoveel meer mogelijkheden dan de gemiddelde sportschool.

Hoe werkt buiten trainen in Amersfoort

Tijdens elke training worden al je spieren aangepakt. Niet alleen je conditie probeer ik met je te vergroten. Ook werk ik doelbewust met je samen om je spieren te versterken en om je core stabiliteit verder te ontwikkelen. Ik beschik over verschillende kleine materialen (kettlebells, TRX-touwen, battleropes, slamballs) die ik inzet om je te helpen fitter te worden. Naast de kleine materialen leer ik je hoe je jouw eigen lichaamsgewicht kunt gebruiken als trainingsmateriaal.

De voordelen van buiten trainen

We zitten over het algemeen veel te veel binnen. Dat is een fatale combinatie voor ons lichaam: binnen en zitten. Als mens hebben we duizenden jaren buiten doorgebracht, zoekend naar voedsel of rennend voor ons leven. En ineens zijn we binnen gaan zitten. Ons lichaam is daar niet op gebouwd. Het gevolg is dat we minder sterk en vitaal worden. Door buiten te trainen, bouwen we weer aan onze weerstand en fysieke conditie. En dat is ook meteen goed voor onze mentale gesteldheid. Trainen in de natuur en frisse buitenlucht geeft een voldaan gevoel. Je voelt gewoon dat het goed voor je is.

Mogelijkheden Sneller-Fit personal training

Wil je ook op eenvoudige, maar doeltreffende wijze (top-)fit worden in de buitenlucht? Ik wil je graag van dienst zijn voor small group training (vier tot zes personen), personal training of duo-training (twee personen). De trainingen worden gegeven in Amersfoort (park Schothorst), Hoogland, Soest (Soesterduinen), Baarn en Leusden.

Ik ben benieuwd of een natuurlijke omgeving als sportschool je aantrekt?

Kijk voor de mogelijkheden op de website  

Laat een reactie achter

  • Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geen reacties