fbpx

Trainingen

Normaal gesproken train je met Sneller-Fit in de frisse buitenlucht. We trainen in een natuurlijke omgeving als een bos of park. Als je wilt, geef ik je een work-out aan huis. De trainingen worden gegeven in Amersfoort, Leusden, Hoogland, Soest en Baarn.
Trainingen bij Sneller Fit

Personal training

Personal training is een individueel trainingsprogramma voor iedereen die persoonlijke doelen wil halen. Na de intake waarin we jouw doelen bespreken, gaan we samen aan de slag. Welke doelen je hebt, maakt niet uit. Het kan gaan om het veranderen van je levenswijze of het verbeteren van je sportieve prestaties. We stellen samen een plan op om ze te behalen. Wat ik je beloof is dat je, zodra je de doelen hebt behaald, je jezelf fitter en energieker voelt. Tarief op aanvraag.

Duo training

Een duo training is samen trainen, omdat je dat stimulerend voor elkaar of gezellig vindt. Het is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke doelen wil halen. Na de intake, waarin we jullie doelen bespreken, gaan we samen aan de slag. Door samen te trainen, kan je elkaar ook buiten de training om blijven motiveren en voor veel mensen werkt dat heel stimulerend. Tarief op aanvraag

Small group training

Small group training is werken in een kleine groep van 4 tot 6 personen, bestaande uit collega’s, vrienden of vriendinnen. Het is geschikt voor iedereen die conditie en kracht wil opbouwen. Door de kleine groep krijgt iedereen de aandacht van de personal trainer. Het trainen in een kleine groep werkt erg motiverend voor elkaar, terwijl toch iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De dynamiek van een groep werkt voor iedereen stimulerend. Tarief op aanvraag

Groepstraining

Groepstrainingen zijn geschikt voor iedereen die conditie wil opbouwen en het leuk vindt om in een groep te bewegen. Je traint 1 tot 2 keer per week. De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 20 personen. De groepstraining motiveert en draagt bij aan de opbouw van je spieren en conditie. Tarief op aanvraag.

Bedrijfstraining

Voor werktijd, tijdens de lunch of aan het eind van de werkdag lekker naar buiten om een training krijgen waarbij alle spieren worden aangesproken. Door samen met je collega’s te trainen, versterk je de teamgeest. Het geeft plezier, verhoogt de vitaliteit en vermindert het ziekteverzuim van de medewerkers. Tarief op aanvraag.

Meld je nu aan voor een gratis proeftraining.