fbpx

Jouw personal trainer

Jouw personal trainerToen ik besloot om een opleiding te gaan volgen als personal trainer, wist ik al dat ik niet zomaar een trainer wilde worden. Nee, ik wilde onderscheidend worden. Vandaar dat ik elk jaar opleidingen volg en nog steeds elke dag bezig ben om mezelf te verbeteren. Intussen ben ik bijna acht jaar verder als zelfstandig personal trainer en heb ik heel wat mensen kunnen begeleiden naar een fitter en vitaler leven.

Opleidingen

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd en afgerond:

  • Personal trainer
  • Functional trainer
  • Conditietrainer topsport
  • Paramedisch fitness trainer (rug, schouder & nek, knie).

Complementaire partners

Als zelfstandig ondernemer ben ik altijd op zoek naar partijen die mijn diensten kunnen aanvullen en verbreden. Vandaar dat ik regelmatig samenwerk met:

Vitaal aan het werk

Als het op het werk en/of prive minder goed gaat, ervaar je stress of kan je in een burn-out terecht komen. Wij helpen je weer terug naar het arbeidsproces door gerichte coaching, lichaamswerk en fysieke beweging.

Fysiocentrum Hoogland

Voor Fysiocentrum Hoogland bied ik aanvullende programma’s na een traject bij de fysiotherapeut. Het is namelijk goed om te blijven trainen als je klaar bent bij de fysiotherapeut. Ik bied aanvullende trajecten voor specifieke klachten aan schouder en nek, de lage rug en knie- of enkelproblemen.

Meander medisch centrum Amersfoort

Hier geef ik trainingen aan de medewerkers als onderdeel van het vitaliteitsprogramma. Het gaat hier om small group trainingen en personal trainingen.

Keylane Utrecht

Hier geef ik trainingen aan de nieuwe medewerkers als onderdeel van de IT-Bootcamp. Dit is een introductie programma met interne opleidingen. Wekelijks geef ik de groep nieuwe medewerkers de fysieke training als onderdeel van het programma.

AMHC Amersfoortse Mixed Hockey Club

Bij AMHC geef ik het team dames 1 aanvullende conditie & kracht training.

Wat sporters zeggen…

Ik kan natuurlijk over mezelf zeggen dat ik de beste personal trainer van Amersfoort en omgeving ben. Maar dat past niet bij me en ik vind het ook veel waardevoller als mijn cliënten dat zeggen. Vandaar een paar beoordelingen.

Geinteresseerd meld je nu aan voor een gratis proeftraining.