fbpx

Het is nog winter, de lente komt eraan!

Van sneeuw & schaatsen naar het voorjaar!

Afgelopen weekend hebben we al kunnen genieten van de eerste lente temperaturen.

Het is nog steeds winter, het is geregeld nog koud, je blijft het liefst binnen bij de warme kachel. De kou en buitenlucht heeft ook zijn voordelen, zeker als het om sporten gaat.

 

Meer zuurstof en vitamine

Wanneer het koud is en waait, denk je al snel ik blijf liever binnen ik heb geen zin in wintervingers. Dan is het wel heel verleidelijk om lekker binnen te blijven bij de warme kachel. Maar om toch buiten te gaan sporten zorg je ervoor dat je net wat extra licht pakt en zo het vitamine D gehalte in je lichaam een extra boost krijgt. Dit naast de positieve endorfine die je aanmaakt tijdens het sporten.

 

Jouw eigen personal trainer in Amersfoort

Beginnen met sporten is niet zo moeilijk. Maar blijvende resultaten halen en doorgaan met sporten, is voor veel mensen lastig. Ik ben ervan overtuigd dat met de trainingen van Sneller-Fit je betere resultaten haalt en het sporten gemakkelijker volhoudt. Als jouw personal trainer zorg ik ervoor dat jij gemotiveerd blijft om verder te gaan en er nog plezier aan gaat beleven ook!

 

Mijn vier B’s

Mijn programma is gebaseerd op vier B’s. De eerste B is buiten. Ik train het liefst met jou in de buitenlucht. We hebben er alle ruimte om datgene te gaan doen wat jou beter maakt. De tweede B is van bewegen. Door op de juiste wijze te bewegen, bouw je aan een gezond en vitaal lichaam. De derde B is balans. Het gaat hier vooral om de energiebalans tussen werk en privé. Met mijn programma kan je die balans gemakkelijker vinden en ook vasthouden. De vierde B is business. Ik kan je helpen om zakelijk betere resultaten te houden. Met een sterk en fit lichaam functioneert je geest ook beter. Je bent alerter, scherper en krijgt een betere mentale conditie.

 

Sporten in Park Schothorst in Amersfoort

Zoals gezegd, ga ik bij voorkeur met je naar buiten. In de frisse lucht functioneert je lichaam nou eenmaal het best. Daarnaast geeft het een voldaan gevoel als je een uur buiten bent bezig geweest. Kom trainen in park Schothorst. Ik geef veel van mijn trainingen in park Schothorst, indien je liever op een andere locatie of in de Soesterduinen wil trainen is dit ook mogelijk. Meld je aan: alleen of met vrienden/vriendinnen. Ik geef personal training, duo-training (2-personen), small group training (4 tot 6 personen). De small group trainingen geef ik in de vroege ochtend fysiek in beweging voor het werk, in de ochtend wanneer de kinderen naar school zijn of op je vrije dag. Ook als het sporten beter in de avond past zijn er verschillende mogelijkheden om in de avond te komen sporten.

Laat een reactie achter

  • Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geen reacties