fbpx

Jouw eigen personal trainer in Amersfoort

Personal trainer Amersfoort

Beginnen met sporten is niet zo moeilijk. Maar blijvende resultaten halen en doorgaan met sporten, is voor veel mensen lastig. Ik ben ervan overtuigd dat met de trainingen van Sneller-Fit je betere resultaten haalt en het sporten gemakkelijker volhoudt. Als jouw personal trainer zorg ik ervoor dat jij gemotiveerd blijft om verder te gaan en er nog plezier aan gaat beleven ook!

Personal trainer Amersfoort - Sneller Fit

Mijn vier B’s

Mijn programma is gebaseerd op vier B’s. De eerste B is buiten. Ik train het liefst met jou in de buitenlucht. We hebben er alle ruimte om datgene te gaan doen wat jou beter maakt. De tweede B is van bewegen. Door op de juiste wijze te bewegen, bouw je aan een gezond en vitaal lichaam. De derde B is balans. Het gaat hier vooral om de energiebalans tussen werk en privé. Met mijn programma kan je die balans gemakkelijker vinden en ook vasthouden. De vierde B is business. Ik kan je helpen om zakelijk betere resultaten te houden. Met een sterk en fit lichaam functioneert je geest ook beter. Je bent alerter, scherper en krijgt een betere mentale conditie.

Grootste werkplek van Personal trainer Amersfoort

Zoals gezegd, ga ik bij voorkeur met je naar buiten. In de frisse lucht functioneert je lichaam nou eenmaal het best. Daarnaast geeft het een voldaan gevoel als je een uur buiten bent bezig geweest. Meer over de buitentrainingen kan je lezen op deze pagina.

Hoe werkt buiten trainen

Tijdens elke training worden al je spieren aangepakt. Bij de oefeningen gebruiken we verschillende materialen als Kettlebells, TRX-touwen, battle ropes, slamballs, elastieken en ook je eigen lichaamsgewicht werpen we in de strijd. De oefeningen zijn gericht op het verbranden van vet, verbeteren van je balans en coördinatie, lenigheid, ontwikkelen van je kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Elke training is weer anders, waardoor het nooit gaat vervelen.

De voordelen van buiten trainen

We zitten over het algemeen veel te veel binnen. Dat is een fatale combinatie voor ons lichaam: binnen en zitten. Als mens hebben we duizenden jaren buiten doorgebracht, zoekend naar voedsel of rennend voor ons leven. En ineens zijn we binnen gaan zitten. Ons lichaam is daar niet op gebouwd. Het gevolg is dat we minder sterk en vitaal worden. Door buiten te trainen, bouwen we weer aan onze weerstand en fysieke conditie. En dat is meteen ook goed voor onze mentale gesteldheid. Trainen in de natuur en frisse buitenlucht geeft een voldaan gevoel. Je voelt gewoon dat het goed voor je is.

Voor wie is een personal trainer geschikt?

Iedereen die graag wil dat het gehele lichaam wordt getraind en alle spieren worden aangesproken, kan zich aanmelden. De trainingen bestaan uit een aantrekkelijke mix van conditie- en krachtoefeningen. Het maakt niet uit of je al een geoefende sporter bent of dat je net bent begonnen. Ook dat is het voordeel van een personal trainer: ik pas de activiteiten aan op jouw niveau en jouw ambities.
Wil je liever deelnemen in een kleine groep? Ook dat kan. Ik train mensen individueel, geef duo-trainingen, small group trainingen en groepstrainingen tot 20 personen. En voor wie dat liever wil, geef ik ook trainingen op het werk of aan huis.

Kijk hier voor de verschillende trainingen en programma’s.