fbpx

De buitenlucht is de ultieme sportschool

Samen met vrienden trainen in een small group bij Sneller-Fit

Het is lente, de zomertijd is ingegaan en we gaan weer naar buiten!

De lente is de tijd om onze wintercocon van warme gezelligheid en overdadige voedselinname van ons af te schudden. Het is eigenlijk helemaal niet goed om zo veel binnen te zitten. De buitenlucht is de ultieme plek/sportschool om weer energie te krijgen.

De lente is aangebroken

Geniet je ook zo van de eerste lente zon? Kom in beweging en kom naar buiten. Nu de zomertijd is ingegaan zie ik s ’avonds weer meer mensen een stuk lopen of hardlopen. Heel goed om in de avond nog even naar buiten te gaan.

Verbeteren van je conditie en sterker maken van je spieren

Lopen is natuurlijk een goede basis om fit te zijn, maar ik ga een stapje verder. Niet alleen je conditie probeer ik met je te vergroten. Ook werk ik doelbewust met je samen om je spieren te versterken en om je core stabiliteit verder te ontwikkelen. Ik beschik over verschillende kleine materialen die ik inzet om je te helpen fitter te worden. Tijdens de training maak ik onder andere gebruik van Kettlebells, TRX-touwen, Battle Ropes, Medicine-balls, en een slee. Naast de kleine materialen leer ik je hoe je jouw eigen lichaamsgewicht kunt gebruiken als trainingsmateriaal.

Sport je ook graag in de frisse buitenlucht?

Spreekt een natuurlijke omgeving als sportschool je aan? Wil je ook op eenvoudige, maar doeltreffende wijze (top-)fit worden in de buitenlucht? Meld je aan: alleen of met vrienden/vriendinnen. Ik wil je graag van dienst zijn voor personal training (1-persoon), duo-training (twee personen), small group training (vier tot zes personen). De small group trainingen geef ik in de vroege ochtend fysiek in beweging voor het werk, in de ochtend wanneer de kinderen naar school zijn of op je vrije dag. Ook als het sporten beter in de avond past zijn er verschillende mogelijkheden om in de avond te komen sporten.

De trainingen worden gegeven in Amersfoort, Soest, Baarn en Leusden. Kijk voor de mogelijkheden op sneller-fit    of bel 06-27561762

Laat een reactie achter

  • Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geen reacties