fbpx

Zomertijd meer buiten sporten

Zomertijd tijd voor buitensporten

Het is officieel lente! Lekker en goed voor ons! Ik kan ervan genieten om de zon te voelen en de natuur weer te zien uitbloeien. De bladeren die weer uit de knoppen springen en de eerste bloemen die weer uitkomen. Het lente weer komt er echt aan. In de basis zijn we allemaal buiten mensen. Ga lekker naar buiten en laat de zon op je gezicht schijnen en voel de (zomer-)energie.

Zomertijd

De lente is officieel begonnen dat betekent dat de klok vooruit gaat en de dat de wintertijd plaats maakt voor de zomertijd. Het laatste weekend van maart start de zomertijd! Daardoor kunnen we weer genieten van lange avonden. Leuk feitje: Wanneer de klok in het noordelijk halfrond vooruit gaat, gaat het klok in het zuidelijk halfrond achteruit. Daardoor kan het tijdsverschil met Australië ineens twee uur extra zijn.

Sporten in de frisse buitenlucht

Spreekt die natuurlijke omgeving je meer aan dan een sportschool? Heb je als ondernemer extra energie nodig voor je werk? Dan is trainen bij Sneller-Fit in Amersfoort iets voor jou! Even een uurtje werken aan je eigen fysieke gezondheid en je hoofd leegmaken voor de dagelijkse activiteiten.

Samen met mij werk je toe naar een gezond en krachtig lichaam. Wedden dat jij en je omgeving het verschil gaan ervaren? Een betere fysieke gesteldheid zorgt voor een betere balans tussen lijf en geest. En dat straal je elke dag uit! Binnen je bedrijf maar ook naar je klanten en (privé) omgeving. Herken je dit gevoel? Kom dan gewoon een keer meetrainen. Blijf niet stil zitten en neem contact op voor de mogelijkheden via 06-27561762.

Comments are closed.