fbpx

Wintertijd, blijf jij dan binnen of trotseer jij de donkere dagen en ga je naar buiten?

Wintertijd

Wintertijd, wat doet het met je lichaam en je energieniveau. Bij de wintertijd gaat de klok een uur terug. Aankomend weekend van 28 op 29 oktober gaat de wintertijd in. Afgelopen week zijn we letterlijk het herfstweer ingedoken. Zo was het twee weken terug nog 20 graden nu is het sommige dagen net 10 graden.

Ga naar buiten ook in de herfst en winter

De natuur maakt zich op voor de winter. De blaadjes aan de bomen verkleuren, het wordt kouder en de dagen heel snel korter nu de wintertijd is ingegaan. Wij mensen hebben net zoals de natuur de neiging om passief te worden, om lekker languit op onze luie bank te hangen in de herfst. “Think different” en kom van die bank af en train. Uiteraard in de buitenlucht in park Schothorst, de Soesterduinen of aan huis in de eigen tuin.  In een inspirerende natuurlijke herfstomgeving die ik jou als coach bied. Dit kan in de (vroege) ochtend, overdag, na werktijd of in de avonden.

Doorbreek deze gedachte!

Zorg ervoor dat je endorfine blijft aanmaken door consequent in beweging te blijven, het liefst in de buitenlucht natuurlijk. En maak gebruik van de kracht van de begeleiding en motivatie van door een coach. Door te blijven bewegen en trainen zorg je ervoor dat je weerstand een enorme boost krijgt. Het beste wapen om de griep te lijf te gaan is immers een goede conditie.

Spreekt de natuurlijke omgeving je meer aan dan een sportschool?

Heb jij als ondernemer extra energie nodig voor je werk? Dan is trainen bij Sneller-Fit in Amersfoort iets voor jou! Even een uurtje werken aan je eigen fysieke gezondheid en je hoofd leegmaken van de dagelijkse activiteiten. Samen met mij werk je toe naar een gezond en krachtig lichaam. Wedden dat jij en je omgeving het verschil gaan ervaren? Een betere fysieke gesteldheid zorgt voor een betere balans tussen lijf en geest. En dat straal jij elke dag uit! Binnen je bedrijf maar ook naar je klanten en omgeving. Herken je dit gevoel? Kom gewoon een keer trainen. Blijf niet stilzitten maar neem contact op voor de mogelijkheden.

Comments are closed.