fbpx

WE ZITTEN VAAK ONS ZELF IN DE WEG

De optelsom van succes

Na een tijd van veel binnen zitten is het nu tijd om ons zelf in beweging te zetten. Veel van mijn trainees geven aan dat Corona niet goed was voor de kilo’s. En dat bedoelen ze niet positief. Het is natuurlijk helemaal niet goed om veel binnen te zitten. En vaak hebben we er geen virus voor nodig. We pakken vijf dagen per week de auto van huis naar het werk en weer terug en als we al gaan sporten, dan doen we dat vaak ook nog binnen. Zonde, want de buitenlucht is de ultieme plek om nieuwe energie te krijgen. Dus blijf jezelf niet in de weg zitten alsjeblieft. 

Kom in beweging

Kom in beweging en kom naar buiten. Zelfs het weer vraagt erom. We hebben de vrijheid om buiten te mogen sporten en dat merk ik aan de aanmeldingen. Des te eenvoudiger wordt het om een groepje te formeren. Super natuurlijk, want dat kleine beetje sociale druk kan soms net de drempel verlagen om toch van de bank te komen. Ik weet het. Als je ’s avonds thuiskomt en gegeten hebt, dan is het best lastig om weer in beweging te komen. Het bloed zakt naar je maag en eigenlijk wil je alleen maar blijven zitten. Toch geeft bewegen je nieuwe energie, je maaltijd wordt beter verwerkt en je maakt je hoofd vrij van je werk.

Krachtiger lichaam en een betere conditie

Bewegen is een vereiste om fit te zijn, om optimaal te kunnen functioneren. Als personal trainer ga ik graag een stapje verder. We gaan niet alleen je conditie vergroten, maar ook doelbewust je spieren ontwikkelen en je core-stabiliteit versterken. Deze combinatie zorgt er voor dat je met meer energie de dag door komt. Ook bij een zittend beroep. We gaan aan de slag met Kettlebells, TRX-touwen, battle ropes, medicine balls, slee, ultimate instability bag en met elastieken. Naast deze kleine materialen zetten we ook jouw eigen lichaam in als trainingsmateriaal. Samen zorgen we ervoor dat je lichaam je niet meer in de weg zit, daar is de grootste winst te halen.

Sporten in de frisse buitenlucht

Spreekt die natuurlijke omgeving je meer aan dan een sportschool? Heb je extra energie nodig voor je werk? Dan is trainen bij Sneller-Fit in Amersfoort iets voor jou! Kom individueel trainen wanneer het jou past of sluit aan bij een van de groepstrainingen met zes deelnemers. Juist nu blijkt buitensporten het meest gezonde advies te zijn. (Volkskrant: Onderzoek: nauwelijks kans op besmetting in buitenlucht)

Samen met mij werk je toe naar een gezond en krachtig lichaam. Wedden dat jij en je omgeving het verschil gaan zien? Een betere fysieke gesteldheid zorgt voor een betere balans tussen lijf en geest. En dat straal je uit. Binnen je bedrijf maar ook naar klanten en je omgeving. Herken je dit gevoel? Kom dan gewoon een keer meetrainen. Blijf niet stilzitten en neem contact op voor de mogelijkheden via 06-27561762.

Laat een reactie achter

  • Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geen reacties