fbpx

Van sneeuw & schaatsen naar het voorjaar in een week!

Van sneeuw & schaatsen naar het voorjaar!

Zo stonden we een week geleden nog op het natuurijs en deze week kunnen de thermometers lokaal de 20 graden aantikken. Van sneeuw & schaatsen naar het voorjaar in een week! De lente is in zicht! Lekker en goed voor ons! Ik kan er van genieten om de zon te voelen en de natuur weer zien uit te komen. De bladeren die weer uit de knoppen springen en de eerste bloemen die weer uitkomen. In deze tijd waarin het Corona virus ons leven beïnvloed en voor vele invloed heeft op het dagelijkse leven is het goed om naar buiten te gaan. In de basis zijn wij allemaal buiten mensen. Zeker nu de zon afgelopen dagen schijnt en met de weersvoorspelling de aankomende dagen ga lekker naar buiten en laat de zon op je gezicht schijnen.

Gebruik de kracht van buiten bewegen

Opeens was het lente afgelopen weekend en leek het wel alsof heel Nederland buiten was. Complete natuurgebieden worden overspoeld door dagjesmensen en sporters. En eerlijk gezegd snap ik dat wel (verstandig is anders). Dit lenteweer nodigt uit. Niet alleen om een frisse neus te halen, maar ook om te sporten. Er is nu veel zuurstof in de lucht en traditioneel starten we in deze periode met de voorbereidingen voor een “bikini body”. Beweging heeft bovendien een gunstig effect op je denken, je emoties en je immuunsysteem. Dit komt door de endorfine die vrijkomt. Ik kan buitensporten dan ook alleen maar toejuichen.

Krachtiger lichaam en een betere conditie

Bewegen is een goede basis om fit te zijn. Ik als personal trainer ga een stapje verder. Niet alleen je conditie gaan we vergroten. Ook gaan we doelbewust je spieren ontwikkelen en je core stabiliteit versterken. Deze combinatie zorgt er voor dat je met meer energie de dag door komt. Ik beschik over kleine materialen die ik inzet om je te helpen fitter te worden. Naast de kleine materialen zetten we ook het eigen lichaam in als trainingsmateriaal.

Sporten in de frisse buitenlucht

Spreekt een natuurlijke omgeving je aan als sportschool? Heb je meer energie nodig voor je onderneming/werk? Dan is trainen bij Sneller-Fit in Amersfoort iets voor jou! Wil jij werken aan een krachtig lichaam? Die kracht straal je elke dag uit binnen je bedrijf maar ook naar je klanten. Wil je dit ook ervaren? Kom een keer meetrainen. Laat een reactie achter of bel voor een eerste (proef)training.

Comments are closed.