fbpx

Sporten in de buitenlucht : in de lente genieten van de zonnestralen in je gezicht!

Sporten buiten de kaders

Het is lente je merkt het aan alles. De blaadjes komen weer aan de bomen, de bloemen bloeien weer en de zon krijgt steeds meer kracht. De periode van het jaar waarop de natuur zich weer opmaakt voor een mooie zomer. Wij mensen ook. Net als de natuur bloeien veel mensen in het voorjaar weer op. We gaan er weer op uit, we komen in beweging. Wil jij ook sporten in de buitenlucht?

Lente eenvoudiger om af te vallen

De lente is de periode waarin we meer bewegen. We zijn meer buiten actief. We springen op de fiets om een terrasje te pakken of maken een wandeling na het avondeten. Dit is de periode van het jaar waarin het eenvoudiger is om aan je gewicht te werken. Het eten van de zware stamppotten is voorbij. Het eten van stevige maaltijden is natuurlijk niet per definitie ongezond, maar we hebben wel meer tijd nodig om het te verteren. De lente en zomergroente komen er weer aan. We eten minder zware maaltijden. In de lente en zomer heeft je lichaam meer behoefte aan lichte maaltijden. Ook eten we meer fruit die helpen ons om minder ongezond te gaan snacken of zelfs om af te vallen.

Lente de periode van het jaar waarin we actiever zijn.

Met de eerste lente dagen van afgelopen weken zie je weer veel deuren open gaan. We zijn actief bezig in de tuin of ons terras om deze gereed te maken voor de zomer. Wil je meer uit je beweging halen bij voorkeur in de buitenlucht? Samen met andere krijg je nog meer drive om meer uit je workout te halen. Dit kan je alleen doen of samen met mij als coach/trainer.

Iedere groep gedijt het beste met een gedreven en duidelijke coach.

Die coach en/of personal trainer wil en kan ik voor je zijn. Neem ook deel aan een van mijn succesvolle small group-trainingen: samen met vrienden of vriendinnen plannen we een vast moment in de week om te sporten in de buitenlucht. We houden ons aan de gezamenlijke afspraak om te trainen. Ik train overigens bewust in de uitdagende natuurlijke omgeving. De buitenlucht is immers mijn sportschool.

Laat mij ook jouw coach en/of personal trainer zijn de komende tijd. Meld je aan: alleen of met vrienden/vriendinnen. Samen sporten in de inspirerende buitenlucht is een verademing. Laat een reactie achter via mijn contactpagina of bel mij (06-27561762)!

Laat een reactie achter

  • Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geen reacties