fbpx

September, ook weer aan het vastgroeien aan je bureaustoel na de vakantie?

September, ook weer aan het vastgroeien aan je bureaustoel na de vakantie?

Hoe komt het toch dat we iets tegen lijken te hebben op oplossingen als ze eenvoudig zijn. We moeten met z’n allen meer sporten als we niet willen vastgroeien aan onze bureaustoel en bankstellen. Het is voor vele na twee jaar thuiswerken al een hele uitdaging om weer een nieuwe balans te vinden in thuiswerken en weer naar kantoor. Ons lichaam is gemaakt om te bewegen! Wij mensen hebben behoefte aan structuur en regelmaat. Maak een afspraak met vrienden/vriendinnen of je partner om te gaan sporten op vaste momenten.

Heb jij jezelf voorgenomen om na de vakantie het sporten weer te gaan oppakken?

Maar zit je nu elke avond op de bank omdat je het gevoel hebt geen energie meer te hebben? Sporten kost mij ook energie, maar levert mij juist veel meer energie op. Door beweging kan ik alles even loslaten, en kan ik daarna weer volle nieuwe energie verder. Een sportschool heb ik hiervoor niet nodig. Jij trouwens ook niet!

Amersfoort is een fantastische omgeving om lekker buiten actief bezig te zijn.

Tussen het centrum en Amersfoort-Noord ligt park Schothorst. Het grote grasveld bij het park is een mooi sportpark. Ten zuidwesten van de stad liggen de Soesterduinen. Dit gebied biedt ook tal van natuurlijke mogelijkheden voor een uitdagende training. Train je liever aan huis in je eigen omgeving dan is dat ook mogelijk. Kortom, buiten trainen biedt zoveel meer mogelijkheden dan een gemiddelde sportschool.

Hoe werkt buiten trainen in Amersfoort

Tijdens elke training worden al je spieren aangepakt. Niet alleen je conditie probeer ik met je te vergroten. Ook werk ik doelbewust met je samen om je spieren te versterken en je core stabiliteit verder te versterken. Ik maak gebruik van verschillende kleine materialen (Kettelbells, TRX-touwen, batteleropes, slamballs, ultimate instability bags) die ik inzet om je te helpen fitter te worden. Naast de kleine materialen leer ik je hoe je jouw eigen lichaamsgewicht kunt gebruiken als trainingsmateriaal.

Mogelijkheden Sneller-Fit personal training.

Wil je ook op eenvoudige maar doeltreffende wijze (top)-fit worden in de buitenlucht? Ik wil je graag van dienst zijn. Dit kan in park Schothorst de Soesterduinen of aan huis. Ook geef ik verschillende trainingen en workshops bij bedrijven. Wil je meer informatie over mijn personal trainingen, smallgrouptraining of een trainingsmogelijkheden bij jou bedrijf?

Laat een reactie achter via mijn contactpagina of bel mij (06-27561762)!

Comments are closed.