fbpx

Samen trainen met vrienden in een small group training

Samen met vrienden trainen in een small group bij Sneller-Fit

Trainen in een small group training is het sporten in een kleine groep van 2 tot maximaal 6 deelnemers. Je kan zelf een groep samenstellen, denk aan vrienden, buren, collega’s of een groep ondernemers. Het voordeel van samen trainen onder begeleiding van een personal trainer is dat het geschikt is voor beginners en gevorderden. Iedereen kan op zijn eigen niveau meetrainen. Iedere deelnemer werkt zo op een gezonde en efficiënte manier aan zijn conditie. Door samen gebruik te maken van een personal trainer deel je de kosten waardoor het trainen onder begeleiding van een personal trainer voor iedereen haalbaar is.

De voordelen van een small group training        

Je ervaart met de small group training samen de voordelen van een personal trainer. Je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband en het uitdagen van elkaar om het maximale uit je training te halen. Samen sporten stimuleert je vaak om door te gaan. Je hebt meer zin om te gaan en haalt hierdoor meer resultaat. Daarnaast krijg je persoonlijke ondersteuning van mij als personal trainer. Door onder begeleiding van een personal trainer te trainen hoef je niet elke keer na te denken wat je gaat doen. Alle trainingen zijn voor je voorbereid. Tijdens de training krijg je aanwijzingen en tips om meer rendement uit je oefeningen te halen. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn.

Samen sporten met vrienden is gezellig en je motiveer elkaar.

Zo zie je je vrienden ook met regelmaat in je drukken agenda. Dat is toch een mooie combinatie want wie worstelt er niet tegenwoordig met het voldoende contact houden en blijven zien van je vrienden en sporten in de drukke agenda’s. Samen sporten met je vrienden of je partner motiveert en stimuleert om te blijven gaan.

Quality time met vrienden

Door wekelijks met elkaar af te spreken blijft je contact goed en werk je samen aan een betere conditie, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Zo combineer je twee dingen het contact intensief onderhouden met je vrienden. Het gevoel na een intensieve training in de frisse buitenlucht samen is misschien wel het beste gevoel, moe maar voldaan samen naar huis. De volgende dag even contact met elkaar om te vragen hoe het gaat na de intensieve training. In verschillende groepen bij mij zijn er onder elkaar WhatsApp groepen aangemaakt om contact met elkaar en met de trainer te hebben. Door te trainen onder begeleiding van mij als personal coach en samen met vrienden voel je het extra zetje om te gaan en niet te gaan zitten op de bank. Na de training ben je extra blij dat je bent gegaan.

Kies ook voor small group training

De kans is groot dat de small group training je nu ook aanspreekt. Een leuke uitdagende manier van samen trainen in de frisse buitenlucht. Ik train overigens bewust in de uitdagende natuurlijke omgeving. De buitenlucht is immers mijn sportschool. Laat mij ook jouw coach en/of personal trainer zijn. Meld je aan: alleen of met vrienden/vriendinnen. Samen sporten in een inspirerende natuurlijke omgeving is een verademing.

Laat een reactie achter via mijn contactpagina en ik neem zo snel mogelijk contact op voor een eerste training.

Met sportieve groet Michiel van der Linden

Laat een reactie achter

 • Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Laatste reacties

  • Anna
   4 jaar ago - Beantwoorden

   Heel mooi artikel Michiel,
   Samen trainen met vrienden is veel leuker!
   Ook probeer ik zoveel mensen te leren kennen tijdens het sporten.

   • michielvanderlinden
    4 jaar ago - Beantwoorden

    Samen kan je elkaar ook uitdagen om op een leuke manier meer rendement uit je sport activiteit te halen!