fbpx

Samen sporten met vrienden motiveert

Samen met vrienden trainen in een small group bij Sneller-Fit

Samen sporten met vrienden is gezellig en je motiveert elkaar.

Zo zie je je vrienden ook met regelmaat in je drukke agenda. Dat is toch een mooie combinatie want wie worstelt er niet tegenwoordig met het voldoende blijven zien van je vrienden en sporten in de drukke agenda’s. Sporten samen met je vrienden of je partner motiveert en stimuleert om te blijven gaan.

Quality time met je vrienden

Door wekelijks met elkaar af te spreken blijft je contact goed en werk je samen aan een betere conditie, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Zo combineer je twee dingen het contact intensief onderhouden met je vrienden en het sporten een mooie combinatie!

Extra motivatie

Het gevoel na een intensieve training samen is misschien wel het beste gevoel, moe maar voldaan samen naar huis. De volgende dag nog even contact met elkaar om te vragen hoe het gaat na de intensieve training. Door te trainen onder begeleiding van een personal coach en samen met je vrienden voel je het extra zetje om toch te gaan en niet te gaan zitten op de bank. Na de training ben je extra blij dat je toch gegaan bent.

 

Onder begeleiding van een personal trainer aan de slag in een small group training

Door onder begeleiding van een personal trainer te gaan trainen hoef je niet elke keer na te denken wat je gaat doen. Alle trainingen zijn voor je voorbereid. Tijdens de training krijg je aanwijzingen en tips om meer rendement uit je oefeningen te halen. Door samen gebruik te maken van een personal trainer deel je kosten waardoor het trainen onder begeleiding van een personal trainer voor iedereen haalbaar wordt.

 

Nieuwsgierig geworden om te komen trainen samen met je vrienden? Laat een reactie achter!

Sportieve groet Michiel van der Linden.

Laat een reactie achter

  • Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geen reacties