fbpx

Nog even en dan start de zomervakantie!

Nog even en dan start de zomervakanite

Gebruik jij de zomer om bij te tanken en te reflecteren, of is vakantie vieren er dit jaar niet bij? De coronacrisis heeft extra druk gelegd op elke onderneming. Van ineens geen opdrachten meer, tot niet weten waar je de tijd vandaan moet halen om alle ballen hoog te houden. Veel ondernemers die bij mij trainen, hebben de afgelopen periode als zeer intensief ervaren. Toch zijn zij blij dat ze de afgelopen periode het sporten hebben voortgezet. Om fysiek sterk te blijven, maar ook om even het hoofd leeg te kunnen maken. Ondernemen is topsport!

Werken aan een fit lichaam en een heldere geest

Amersfoort is een fantastische omgeving om lekker actief bezig te zijn. Tussen het centrum en Amersfoort-Noord ligt Park Schothorst. Het grote grasveld bij het park is een prachtige locatie om te sporten. Ten zuidwesten van de stad liggen de Soesterduinen. Dit gebied biedt ook tal van natuurlijke mogelijkheden voor een uitdagende training. Train je liever aan huis in je eigen omgeving dan is dat ook mogelijk. Kortom, buiten trainen biedt zoveel meer mogelijkheden dan een gemiddelde sportschool.

Hoe werkt buiten trainen in Amersfoort?

Tijdens elke training worden al je spieren aangepakt. Niet alleen je conditie probeer ik met je te verbeteren. Ook werk ik doelbewust met je samen om je spieren te versterken en je core stabiliteit verder te versterken. Ik maak graag gebruik van verschillende materialen, zoals de kettlelbells, TRX-touwen, battle ropes, slam balls en ultimate instability bags. Naast deze hulpmiddelen leer ik je hoe je jouw eigen lichaamsgewicht kunt gebruiken als trainingsmateriaal.

Mogelijkheden Sneller-Fit personal training.

Wil je ook op eenvoudige maar doeltreffende wijze (top)-fit worden in de buitenlucht? Ik ben je graag van dienst, zowel privé als zakelijk. Ik geef regelmatig trainingen en workshops bij bedrijven, een geweldige basis voor een gezond bedrijf en de teamgeest. Wil je meer informatie over mijn (personal) trainingen in Amersfoort (Park Schothorst), Soest (de Soesterduinen), aan huis of bij jou op het werk? Kijk voor de mogelijkheden op de website.

Ik ben benieuwd of een sportschool in een natuurlijke omgeving jou aantrekt om je dagelijkse ritme weer op gang te krijgen!

Laat een reactie achter

 • Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Laatste reacties

  • Niek Stavenga
   3 jaar ago - Beantwoorden

   Ha Michiel,
   Amersfoort heeft inderdaad heerlijke plekken om je uit te leven. Ik train graag bij jou en met een groep. Het geeft gezelligheid en goede focus voor de training. Ik ben benieuwd wat we met de Slam Balls gaan doen. Lekker de stress van de afgelopen periode eruit gooien?
   Groet,
   Niek

   • michielvanderlinden
    3 jaar ago - Beantwoorden

    Niek, met de Slammballs kunnen vele inderdaad even de spanning eruit gooien. Dat kan ook zeker met andere materialen!