fbpx

Na vele mislukte sport pogingen nu toch aan het sporten!

Na vele mislukte sportpogingen nu toch aan het sporten!

Een van mijn klanten heeft in het verleden het ene na het andere sportschool abonnement afgesloten, zonder echt te gaan sporten. Elke keer was de start goed met actief beginnen en binnen een paar weken kwam er weer de klad in. En zo weer een jaar financier van de sportschool. Na vele mislukte sport pogingen nu toch aan het sporten!

Welke sport activiteit vind je leuk?

Pak een activiteit op die je leuk vind en je energie geeft en waar je jezelf niet naar toe hoeft te sleuren. Verschillende klanten hebben in het verleden kortere of langere tijd al verschillende sporten gedaan. Dit is veelal heel divers van hardlopen, fietsen, atb-en, voetbal, tennis, basketbal etc. Vaak blijft er dan nog een ding over en dat is dan de sportschool.  

De sportschool

Steppen op een cardio apparaat, roeien op een machine en werken aan meer kracht in de apparaten. Het voordeel is dat je niet meer vastzit aan de tijden van de lessen. Je kan werken aan je conditie en kracht wanneer het jou uitkomt. Dit lijkt vaak de oplossing, maar in realiteit verliezen we de uitdaging in enkele weken en komt ook hier weer de klad in. Met uiteindelijk als resultaat dat je een klein deel van het jaarabonnement gebruikt en verder financier bent van de sportschool.

Wil je meer bewegen?

Wil je meer bewegen en zie je op tegen de sportschool. Beweeg je liever in de buitenlucht, maar weet je niet goed wat je kan doen om fit te blijven in de buitenlucht? Ik train bewust in de buitenlucht. Buiten is de plek waar je op eenvoudige wijze meer zuurstof binnenkrijgt en op een eenvoudige wijze los kan komen van de dagelijkse activiteiten.

De voordelen van buiten trainen

We zitten over het algemeen veel te veel binnen. Dat is een fatale combinatie voor ons lichaam: binnen en zitten. Als mens hebben we duizenden jaren buiten doorgebracht, zoekend naar voedsel of rennend voor ons leven. En ineens zijn we binnen gaan zitten. Ons lichaam is daar niet op gebouwd. Het gevolg is dat we minder sterk en vitaal worden. Door buiten te trainen bouwen we weer aan onze weerstand en fysieke conditie. En dat is meteen ook goed voor onze mentale gesteldheid. Trainen in de frisse buitenlucht geeft een voldaan gevoel. Je voelt gewoon dat het goed voor je is. Kom trainen bij Sneller-Fit, laat mij je personal trainer zijn. Kom alleen trainen of sluit aan bij een van de small group trainingen. Laat mij ook jouw coach en/of personal trainer zijn de komende tijd. Meld je aan voor een eerste gratis proef training: alleen of met collega’s/vrienden of vriendinnen. Samen sporten in een inspirerende natuurlijke omgeving is een verademing.

Laat een reactie achter via mijn contactpagina of bel mij (06-27561762)!  

Comments are closed.