fbpx

Laat de natuurlijke omgeving jouw sportschool zijn!

Waarom wachten tot het nieuw jaar met onze goede voornemens?

In februari is het doorgaans een stuk rustiger in de sportschool, dan vlak na de jaarwisseling.

Goede voornemens van mensen om meer te bewegen, kunnen helaas snel vervagen. Heb je er ook last van? Als personal trainer ga ik je helpen om fit te worden en blijven. Niet in de sportschool, maar in de buitenlucht. Want samen trainen in de frisse lucht is veel leuker en gezonder!

Sporten kost mij geen energie, maar levert mij juist veel energie op. Door beweging kan ik alles even loslaten, en kan ik daarna weer vol nieuwe energie verder. Een sportschool heb ik hiervoor niet nodig. Jij trouwens ook niet!

Om je inspanningen eenvoudig bij te houden hebben smartphones tegenwoordig uitstekende apps. Neem bijvoorbeeld een stappenteller die vaak standaard aanwezig is in mobieltjes. Als je tienduizend stappen per dag verzet, houd je jouw hart en bloedvaten op een gezond peil. Een app als Human houdt voor je bij of je voldoet aan deze norm. Probeer hem maar eens uit!

Lopen is natuurlijk een goede basis om fit te zijn, maar ik ga een stapje verder.

Niet alleen je conditie probeer ik met je te vergroten. Ook werk ik doelbewust met je samen om je spieren te versterken en om je core stabiliteit verder te ontwikkelen. Ik beschik over verschillende kleine materialen die ik inzet om je te helpen fitter te worden. Naast de kleine materialen leer ik je hoe je jouw eigen lichaamsgewicht kunt gebruiken als trainingsmateriaal.

Mogelijkheden Sneller-fit

Wil je ook op eenvoudige, maar doeltreffende wijze (top-)fit worden in de buitenlucht? Ik wil je graag van dienst zijn voor personal training, duo-training (twee personen), small group training (vier personen) of een groepsles/bootcamp (vanaf zes personen). De trainingen worden gegeven in Amersfoort, Hoogland, Soest, Baarn en Leusden.

Ik ben benieuwd of een natuurlijke omgeving als sportschool je aantrekt?

Kijk voor de mogelijkheden op www.sneller-fit.nl.

Laat een reactie achter

  • Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geen reacties