fbpx

Kom fysiek in beweging ook in de winter!

Spelen met water in een zak!

Je kan onder een dekentje gaan liggen en net zoals veel dieren een winterslaap houden. Maar juist nu is het de kunst om de moed erin te houden. Geef jezelf een schop onder de kont en kom in beweging. Start 2023 met personal training. Het is goed om naar buiten te gaan. In de basis zijn wij allemaal buiten mensen.

Nog even doorzetten!

Niet de snelsten, de slimste of de sterksten overleven, maar diegenen die zich het beste kunnen aanpassen. We hebben allemaal onze uitdagingen, zeker in deze periode. We moeten allemaal schakelen, sommigen voor- en anderen achteruit. Maar hoe schakel jij? Lukt het nog jezelf te motiveren om elke dag jezelf in deze donkere dagen een schop onder de kont te geven om na een dag werken weer in beweging te komen? Wees positief en zorg voor jezelf en de mensen dichtbij. Dat kan alleen als je jezelf op de eerste plaats zet. Hoe tegenstrijdig dat soms ook voelt. Een gezonde geest in een gezond lijf kan ontzettend veel aan. En positief denken, zorgt voor positief handelen. Dat geeft energie. Even een uurtje zelf trainen geeft mij extra veel energie.

Sporten in de frisse buitenlucht

Spreekt die natuurlijke omgeving je meer aan dan een sportschool? Heb je als ondernemer extra energie nodig voor je werk? Dan is trainen bij Sneller-Fit in Amersfoort iets voor jou! Even een uurtje werken aan je eigen fysieke gezondheid en je hoofd leegmaken van de dagelijkse activiteiten. Samen met mij werk je toe naar een gezond en krachtig lichaam. Wedden dat jij en je omgeving het verschil gaan ervaren? Een betere fysieke gesteldheid zorgt voor een betere balans tussen lijf en geest. En dat straal je elke dag uit! Binnen je bedrijf maar ook naar je klanten en omgeving. Herken je dit gevoel? Kom dan gewoon een keer trainen. Blijf niet stilzitten en neem contact op voor de mogelijkheden via 06-27561762. 

Comments are closed.