fbpx

Het is Lente, nog even volhouden met alle Corona beperkingen!

Nog even volhouden!

Het is lente! Lekker en goed voor ons! Ik kan ervan genieten om de zon te voelen en de natuur weer te zien uitbloeien. De bladeren die weer uit de knoppen springen en de eerste bloemen die weer uitkomen. In deze tijd waarin het Corona virus ons leven beïnvloedt en voor vele invloed heeft op het dagelijkse leven is het goed om naar buiten te gaan. In de basis zijn wij allemaal buiten mensen. Zeker nu de zon de afgelopen dagen schijnt en met de weersvoorspelling voor de aankomende dagen: ga lekker naar buiten en laat de zon op je gezicht schijnen.

Nog even volhouden!

Niet de snelsten, de slimste of de sterksten overleven, maar diegenen die zich het beste kunnen aanpassen. We moeten nog even volhouden. We hebben allemaal onze uitdagingen, zeker in deze periode. We willen allemaal toch weer een dag fysiek naar het werk na meer dan een jaar. We moeten allemaal schakelen, sommigen voor- en anderen achteruit. Maar hoe schakel jij? Lukt het nog jezelf te motiveren om elke dag weer online meetings bij te wonen? Wees positief en zorg voor jezelf en de mensen dichtbij. Dat kan alleen als je jezelf op de eerste plaats zet. Hoe tegenstrijdig dat soms ook voelt. Een gezonde geest in een gezond lijf kan ontzettend veel aan. En positief denken, zorgt voor positief handelen. Dat geeft energie. De zonnestralen van afgelopen dagen geven mij extra veel energie.

Sporten in de frisse buitenlucht

Spreekt die natuurlijke omgeving je meer aan dan een sportschool? Heb je als ondernemer extra energie nodig voor je werk? Dan is trainen bij Sneller-Fit in Amersfoort iets voor jou! Even een uurtje werken aan je eigen fysieke gezondheid en je hoofd leegmaken van de dagelijkse activiteiten. Samen met mij werk je toe naar een gezond en krachtig lichaam. Wedden dat jij en je omgeving het verschil gaan ervaren? Een betere fysieke gesteldheid zorgt voor een betere balans tussen lijf en geest. En dat straal je elke dag uit! Binnen je bedrijf je bedrijf maar ook naar je klanten en omgeving. Herken je dit gevoel? Kom dan gewoon een keer meetrainen. Blijf niet stilzitten en neem contact op voor de mogelijkheden via 06-27561762. 

Laat een reactie achter

  • Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geen reacties