fbpx

Go-Fit 2024 na de eerste maand januari!

Go-Fit 2024! Buiten sporten sneller-Fit personal training park Schtohorst

Ben jij klaar voor een GO-Fit 2024? Heb jij voldoende veerkracht ervaren afgelopen jaar om met alle uitdagingen om te gaan of was het voor jouw een flinke klus? Wanneer zet jij de stap om in beweging te komen? We zijn goed in uitstellen. De meeste mensen starten morgen met veranderen. En dat doen ze elke dag weer. Maar waarom van uitstel komt afstel, start vandaag als je meer wil gaan bewegen! 

Het is al weer eind januari!

Herken je de eerste haarscheurtjes in je gedrag en ben je aan het uitstellen? Wees gerust dat is heel normaal. De eerste maand dry januari is al weer voorbij. De dagen worden langzaam weer langer op naar het lichtere jaargetijden. Is het afgelopen maand gelukt om te werken aan je doelstellingen voor dit jaar? Het idee dat het in een maand per jaar perfect moet zijn, is natuurlijk onzin. Zondig je een keer, kijk dan vooral hoe goed je het hebt gedaan en staar je niet blind op je misstap. Ga vol vertrouwen verder als je kijkt naar wat je al hebt gerealiseerd. In de andere maanden van het jaar een paar stappen volhouden geeft een heel goed gevoel!

Beweeg je happy!

Heb je moeite om in beweging te komen? Kom naar buiten in beweging. Hoe koud en triest het weer soms ook is. Afgelopen week hadden we de eerste dagen met een zonnetje erbij. Met een half uur bewegen ervaar je al dat je positieve endorfine gaat aanmaken. Dit gaat je weer nieuwe energie geven. Endorfine is het snelst werkende anti-stress hormoon. Sporten helpt je om negatieve gedachten en patronen te doorbreken en piekergedrag te stoppen. Door buiten te sporten kan je alle sores van de dag eenvoudig loslaten. Al snel ben je alleen nog maar bezig met je oefeningen, de elementen van de natuur en je ademhaling. Zo zet je makkelijk je verstand even op nul en kan je je hoofd weer met positieve gedachte vullen.

Het gevecht tegen de gewoontes, geef niet op!

Herken je de eerste haarscheurtjes in je gedrag en ben je aan het uitstellen? Wees gerust, dat is heel normaal. Het klinkt zo makkelijk, maar het is een hele uitdaging. Als personal trainer ga ik je helpen om fit te worden en blijven. Niet in de drukke sportschool maar in de frisse buitenlucht. We trainen bij je aan huis, bij het werk, in park Schothorst of in de Soesterduinen. Ik zorg elke keer voor een gevarieerde training waarin we het hele lichaam trainen. 

Laat mij ook jouw coach en/of personal trainer zijn. Samen sporten in de frisse buitenlucht is een verademing. Laat een reactie achter via mijn contactpagina of bel mij (06-27561762))!

Met sportieve groet, Michiel van der Linden

Comments are closed.