fbpx

Go-Fit 2021

Go-Fit 2021 bij Sneller-Fit Amersfoort

Ben jij klaar voor een fit 2021? Ga jij voor een Go-Fit 2021? Heb jij afgelopen jaar voldoende veerkracht gehad om het COVD-19 jaar door te komen? Heb jij voldoende veerkracht ervaren om met alle uitdagingen om te gaan of was het voor jouw een flinke klus? Wanneer zet jij de stap om in beweging te komen? We zijn goed in uitstellen. De meeste mensen starten morgen met veranderen. En dat doen ze elke dag weer. Maar waarom van uitstel komt afstel, start vandaag als je meer wil gaan bewegen! 

Het is bijna eind januari

Afgelopen maandag hebben we Blue Monday gehad. De meest deprimerende maandag van het jaar volgens de media. Of is het inmiddels een commercieel iets aan het worden? Op de radio kwamen commercials voorbij met speciale kortingen op Blue Monday. Gaat dit de tweede Black Friday worden? Het idee dat het in een maand per jaar perfect moet zijn, is natuurlijk onzin. Zondig je een keer, kijk dan vooral hoe goed je het hebt gedaan en staar je niet blind op je misstap. Ga vol vertrouwen verder als je kijkt naar wat je al hebt gerealiseerd. In de andere maanden van het jaar een paar stappen volhouden geeft een heel goed gevoel!

Beweeg je happy!

Heb je moeite om in beweging te komen? Kom naar buiten in beweging. Hoe koud en triest het weer soms in januari ook is. Met een half uur bewegen ervaar je al dat je positieve endorfine gaat aanmaken. Dit gaat je weer nieuwe energie geven. Endorfine is het snelst werkende anti-stress hormoon. Sporten helpt je om negatieve gedachten en patronen te doorbreken en piekergedrag te stoppen. Door buiten te sporten kan je alle sores van de dag eenvoudig loslaten. Al snel ben je alleen nog maar bezig met je oefeningen, de elementen van de natuur en je ademhaling. Zo zet je makkelijk je verstand even op nul en kan je je hoofd weer met positieve gedachte vullen.

Jouw personal trainer in de buitenlucht

Als je iets wil bereiken en echt iets wil veranderen, wacht dan niet. Stap 1 neem contact met mij op. Laat mij ook jouw coach en/of personal trainer zijn de komende tijd in de frisse buitenlucht. Meld je aan: alleen met collega’s of met vrienden/vriendinnen. Na een uur samen sporten ga jij weer vol nieuwe energie naar huis. Laat een reactie achter via mijn contactpagina of bel voor een eerste (proef)training.

Met sportieve groet, Michiel van der Linden

Comments are closed.