fbpx

Geen extra kilo’s aankomen tijdens de feestdagen

Afvaltip Sneller-fit

Vind jij het ook lastig om te blijven genieten van al het lekkere eten wat voorbij komt tijdens de kerstdagen en oud&nieuw?

Start de dag met het op gang brengen van de stofwisseling
Start de ochtend na het opstaan met het drinken van minimaal 2 long drink glazen water (a 250ml). Dit zorgt ervoor dat je stofwisseling aan het werk wordt gezet. Naast dat het de stofwisseling op gang brengt zorgt het er ook voor dat je een voller gevoel hebt, en minder calorieën tot je neemt tijdens het ontbijt.

Neem gezonde tussendoortjes

Ben je bang dat je moeite hebt met het afslaan van al het lekkers bij het kerstdiner? Neem een gezond tussendoortje met veel eiwitten. Twee voorbeelden van gezonde tussendoortjes met veel eiwitten: een handje walnoten of een bakje magere kwark. Een bodem met eiwitten vermindert het hongergevoel en zorgt er voor dat je in de avond eerder verzadigd bent en dus minder calorieën tot je neemt!

Ga lekker naar buiten
Zorg er voor dat je tijdens deze dagen beweegt. Het trainen wat je normaal op deze dagen doet kan misschien niet omdat de sportschool gesloten is. Ga lekker naar buiten, ga een stuk hardlopen, maak een wandeling of ga een stuk fietsen. Voor de kerstdagen volgt via mijn facebook pagina (www.facebook.com/snellerfit ) een korte workout welke zorgt voor het verbranden van calorieën. Tip wanneer je op bezoek gaat voor het kerstdiner probeer op de fiets te gaan, zo verbrand je weer een paar calorieën!

Hoe ga jij in 2016 beweging een vast onderdeel laten zijn van jouw weekpatroon?

Wil jij 2016 sportief beginnen met trainen onder begeleiding van een personal trainer. Door het aanbod van verschillende trainingsmogelijkheden is het voor iedereen toegankelijk! Neem contact op via www.sneller-fit.nl of bel 06-27561762.

Trainingen worden gegeven in Amersfoort, Soest, Baarn, Hoogland en Leusden

Laat een reactie achter

  • Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geen reacties