fbpx

Dry januari gestart zonder alcohol met gezond eten en het plan om te sporten?

Dry januari

Hoe kom je van “slechte” gewoontes af? Doe je dit cold turkey of bouw je rustig af? Voor iedereen is er een beste manier. Al blijkt dat het heel lastig is wanneer je alles tegelijk doet. In januari 10 kilo afvallen, geen alcohol drinken tijdens Dry January, stoppen met roken en drie keer in de week hardlopen voor de marathon in het voorjaar. De eerste maand van 2022 is al weer nagenoeg voorbij en de eerste goede voornemens zijn al weer gesneuveld.

Lukt de drastische ommezwaai?

Nagenoeg alle diëten die we volgen zijn gebaseerd op het radicaal reduceren van het nuttigen van calorieën. Het afvallen is voor vele de eerste weken geen probleem dat lukt wel, maar de periode erna is de uitdaging. De kilo’s die eraf zijn gevlogen de eerste weken eraf houden dat is de uitdaging! Het stuk beweging is voor vele naast de voeding een hele uitdaging. Ook daarin starten we vol passie maar al snel merken we een sleur om onszelf weer aan te zetten om te gaan sporten. Mijn advies maak kleine stappen en laat deze stapjes gewoontes worden.

Het gevecht tegen de gewoontes, geef niet op!

Herken je de eerste haarscheurtjes in je gedrag en ben je aan het uitstellen? Wees gerust, dat is heel normaal. Het klinkt zo makkelijk, maar het is een hele uitdaging. Als personal trainer ga ik je helpen om fit te worden en blijven. Niet in de drukke sportschool maar in de buitenlucht. We trainen in park Schothorst, de Soesterduinen, bij het werk of aan huis. Ik zorg elke week voor een gevarieerde training waarin we het hele lichaam trainen. Door samen te trainen motiveren we elkaar en heb je elke week een vaste afspraak staan.

Laat mij ook jouw coach en/of personal trainer zijn de komende tijd. Samen sporten in de frisse buitenlucht is een verademing.

Laat een reactie achter via mijn contactpagina of bel mij (06-27561762)!

Sportieve groet, Michiel van der Linden

Comments are closed.