fbpx

De koffers zijn weer opgeborgen, ervaar jij opstartproblemen?

De koffers zijn weer opgeborgen

De zomervakantie zit er weer op. De koffers zijn weer opgeborgen op zolder en alle vakantiespullen zijn weer aan kant. Fijn een zomervakantie waarin je even alles kan loslaten. Je bent er een paar weken tussenuit geweest, en alle dagelijkse routine even loslaten. De kinderen zijn weer naar school. Langzaam maar niet altijd van harte komen we weer in het gewone ritme van werk en de schoolgaande kinderen. De voetbaltraining, de start en/of kennismakingsgesprekken op school en ons eigen werk.

In de vakantie heb je alles even losgelaten. We zijn later naar bed gegaan, hebben uitgeslapen en hebben niet zo gelet op ons eetpatroon. Dat ervaar je nu je weer terug moet komen in het dagelijkse ritme. Je hebt moeite met opstaan als de wekker gaat, komt uitgeteld thuis na een drukke dag op het werk en hebt na het eten als de kinderen op bed liggen geen energie meer om zelf nog te gaan sporten.

Wij hebben behoefte aan structuur en regelmaat.

Maak een afspraak met vrienden/vriendinnen of je partner om te gaan sporten op vaste momenten. Maak een schema voor je voeding, wat je wanneer wil gaan eten, dit zorgt er voor dat je niet op het laatst als je trek hebt boodschappen moet gaan doen, dit is het moment waarop jij je laat verleiden voor minder gezonde voeding. Ga ook zoveel mogelijk op vast momenten slapen.

Heb jij jezelf voorgenomen om na de vakantie het sporten weer te gaan oppakken?

Maar zit je nu elke avond op de bank omdat je het gevoel hebt geen energie meer te hebben? Sporten kost mij ook energie, maar levert mij juist veel meer energie op. Door beweging kan ik alles even loslaten, en kan ik daarna weer volle nieuwe energie verder. Een sportschool heb ik hiervoor niet nodig. Jij trouwens ook niet!

Amersfoort is een fantastische omgeving om lekker buiten actief bezig te zijn.

Tussen het centrum en Amersfoort-Noord ligt park Schothorst. Het grote grasveld bij het park is een mooi sportpark. Ten zuidwesten van de stad liggen de Soesterduinen. Dit gebied biedt ook tal van natuurlijke mogelijkheden voor een uitdagende training. Train je liever aan huis in je eigen omgeving dan is dat ook mogelijk. Kortom, buiten trainen biedt zoveel meer mogelijkheden dan een gemiddelde sportschool.

Hoe werkt buiten trainen in Amersfoort

Tijdens elke training worden al je spieren aangepakt. Niet alleen je conditie probeer ik met je te vergroten. Ook werk ik doelbewust met je samen om je spieren te versterken en je core stabiliteit verder te versterken. Ik maak gebruik van verschillende kleine materialen (Kettelbells, TRX-touwen, batteleropes, slamballs, ultimate instability bags) die ik inzet om je te helpen fitter te worden. Naast de kleine materialen leer ik je hoe je jouw eigen lichaamsgewicht kunt gebruiken als trainingsmateriaal.

Mogelijkheden Sneller-Fit personal training.

Wil je ook op eenvoudige maar doeltreffende wijze (top)-fit worden in de buitenlucht? Ik wil je graag van dienst zijn. Dit kan in park Schothorst de Soesterduinen of aan huis. Ook geef ik verschillende trainingen en workshops bij bedrijven. Wil je meer informatie over mijn personal trainingen, personal training of een trainingsmogelijkheden bij jou bedrijf? De trainingen worden gegeven in Amersfoort (park Schothorst), Soest (de Soesterduinen), aan huis of bij jou op het werk. Ik ben benieuwd of een natuurlijke omgeving als sportschool jouw aantrekt om je dagelijkse ritme weer op gang te krijgen!

Kijk voor de mogelijkheden op de website.

Comments are closed.