fbpx

De buitenlucht is de ultieme sportschool!

Sneller-fit

Het is lente, de zomertijd is ingegaan en we gaan weer naar buiten!

De lente is de tijd om onze wintercocon van warme gezelligheid en overdadige voedselinname van ons af te schudden. Het is eigenlijk helemaal niet goed om ze veel binnen te zitten.

Geniet je ook zo van de eerste lente zon? Kom in beweging en kom naar buiten.

Nu de zomertijd is ingegaan zie ik s ’avonds weer meer mensen een stuk lopen of hardlopen. Heel goed om in de avond nog even naar buiten te gaan. Wil je weten of je met deze extra beweging voldoende in beweging bent? Om je inspanning eenvoudig bij te houden hebben de meeste smartphones apps om je stappen bij te houden. Wil je dit een stuk nauwkeuriger doen dan kan je bijvoorbeeld voor een Fit bit kiezen. Een gemiddelde norm is tienduizend stappen per dag, probeer maar eens uit!

Wil je meer resultaat dan alleen het behalen van het gemiddeld aantal stappen?

Als personal trainer ga ik je helpen om fit te worden en blijven. Niet in de sportschool, maar in de buitenlucht. Want samen trainen in de frisse lucht is veel leuker en gezonder!

Lopen is natuurlijk een goede basis om fit te zijn, maar ik ga een stapje verder. Niet alleen je conditie probeer ik met je te vergroten. Ook werk ik doelbewust met je samen om je spieren te versterken en om je core stabiliteit verder te ontwikkelen. Ik beschik over verschillende kleine materialen die ik inzet om je te helpen fitter te worden. Naast de kleine materialen leer ik je hoe je jouw eigen lichaamsgewicht kunt gebruiken als trainingsmateriaal.

Spreekt een natuurlijke omgeving als sportschool je aan?

Wil je ook op eenvoudige, maar doeltreffende wijze (top-)fit worden in de buitenlucht? Meld je aan: alleen of met vrienden/vriendinnen. Ik wil je graag van dienst zijn voor personal training (1-persoon), duo-training (twee personen), small group training (vier tot zes personen). De trainingen worden gegeven in Amersfoort, Soest, Leusden en Baarn. Kijk voor de mogelijkheden op www.sneller-fit.nl of bel 06-27561762

Laat een reactie achter

  • Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Geen reacties